Skikk og bruk i politikken

Jeg ble invitert til podcast på Liberaleren. Dette er hva de skrev i forordet. Podcasten kan høres i sin helhet ved å trykke på lenken.

Ettersom regjeringen nylig prøvde seg på et høringsnotat med lite takt og tone bak, kastet vi i Liberaleren Podcast oss rundt, og inviterte en av Norges største eksperter på skikk og bruk til podcasten. Reidar Helliesen har i lang tid holdt foredrag på skikk og bruk, samt vært talsmann i de fleste sentrale medier i Norge på området.

Hør episoden i din egen app, eller direkte i linken her:

#184 Kontrapolitiker Roald Ribe står på for tidenes beste valg for Liberalistene Liberaleren Podcast

Hei igjen liberale venner!Ole er med i valgkamputvalget og har tatt turen til Kontrapolitiker Roald Ribe, Politisk Nestleder i Liberalistene, samt 2. kandidat på stortingslisten for Liberalistene Oslo i det kommende valget.Ole og Roald utarbeider et spørsmål/svar hefte til bruk i valget og Klaus slo på tråden til de for å snakke om dette og mulighetene i det kommende valget.Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut.Følg/kontakt oss her:liberalaften@gmail.comhttps://www.facebook.com/liberalerenpodcast/https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/https://twitter.com/LiberalerenPRate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette!Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig.Her er en link til å skrive reviews:https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcastLes dine daglige nyheter på Liberaleren:https://www.liberaleren.no/Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her:https://www.liberaleren.no/donasjoner/VIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172Liberaleren TV:https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrALiberal hilsning fra Klaus, Roald og Ole!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. #184 Kontrapolitiker Roald Ribe står på for tidenes beste valg for Liberalistene
  2. #183 Nå kan du kjøpe Tesla med Bitcoin!
  3. #182 Hvordan skal de grønne erstatte oljeinntektene?
  4. #181 Arnt Rune Flekstad: Klar til valgkamp-dyst!
  5. #180 Hva om det ikke fantes landegrenser?