Skikk og bruk i politikken

Jeg ble invitert til podcast på Liberaleren. Dette er hva de skrev i forordet. Podcasten kan høres i sin helhet ved å trykke på lenken.

Ettersom regjeringen nylig prøvde seg på et høringsnotat med lite takt og tone bak, kastet vi i Liberaleren Podcast oss rundt, og inviterte en av Norges største eksperter på skikk og bruk til podcasten. Reidar Helliesen har i lang tid holdt foredrag på skikk og bruk, samt vært talsmann i de fleste sentrale medier i Norge på området.

Hør episoden i din egen app, eller direkte i linken her:

#333 Lars Findahl: Trygg økonomi! Liberaleren Podcast

Hei igjen liberale venner!I denne lange spesialepisoden av Liberaleren Podcast har Ole og Klaus besøk av Lars Findahl fra Trygg Økonomi AS, som holder kurs innen privat økonomi. Selv om dette er et veldig stort tabu for mange å snakke om, er det nå bare ennå viktigere enn før å snakke om nettopp privat økonomi, nå som det skjer så mye i økonomien rundt oss… Sjekk ut tidspunkt og info for rimelige kurs hos Trygg Økonomi:www.tryggokonomi.noVi håper dere setter pris på denne lange samtalen.Bidra gjerne med noen frivillige kroner til Liberaleren på VIPPS 579172Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut.Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.comhttps://www.facebook.com/liberalerenpodcast/https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/https://twitter.com/LiberalerenPRate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette!Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig.Her er en link til å skrive reviews:https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcastLes dine daglige nyheter på Liberaleren:https://www.liberaleren.no/Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her:https://www.liberaleren.no/donasjoner/Finn mer:https://www.podpage.com/liberaleren-podcastVIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172Liberaleren TV:https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrALiberaleren Podcast på YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCb_4G55–BGOb0vCAf2AFmgLiberal hilsning fra Klaus, Lars og Ole!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. #333 Lars Findahl: Trygg økonomi!
  2. #332 Myteknusing om økonomien i USA!
  3. #331 Alkoholens 1984!
  4. #330 Håpet nekter å dø i Amerika?
  5. #329 Et liberalt 2023, eller?
Reklame