Skikk og bruk i politikken

Jeg ble invitert til podcast på Liberaleren. Dette er hva de skrev i forordet. Podcasten kan høres i sin helhet ved å trykke på lenken.

Ettersom regjeringen nylig prøvde seg på et høringsnotat med lite takt og tone bak, kastet vi i Liberaleren Podcast oss rundt, og inviterte en av Norges største eksperter på skikk og bruk til podcasten. Reidar Helliesen har i lang tid holdt foredrag på skikk og bruk, samt vært talsmann i de fleste sentrale medier i Norge på området.

Hør episoden i din egen app, eller direkte i linken her:

#310 Alt til tross, nyt helgen folkens! Liberaleren Podcast

Hei igjen liberale venner!Klaus skal sannsynligvis på en lengre fisketur nå rett før helgen, og tenkte derfor å spille inn en kjapp liten god helg-episode, slik ble det ikke helt, da han ringte sin fetter Vegard Nilsen for å snakke om droner, og til slutt også slo på tråden til Ole for å snakke om helgen, droner rundt norske installasjoner og ikke minst Liz Truss, så ble det for en full episode likevel!Finn roen i dagens galskap ved å nyte helgen til fulle, sjekk opp vår venn psykolog John Petter Fagerhaug, på Fagerhaug Solutions, for å finne tips for å roe ned stress.Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut.Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.comhttps://www.facebook.com/liberalerenpodcast/https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/https://twitter.com/LiberalerenPRate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette!Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig.Her er en link til å skrive reviews:https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcastLes dine daglige nyheter på Liberaleren:https://www.liberaleren.no/ Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her:https://www.liberaleren.no/donasjoner/ Finn mer:https://www.podpage.com/liberaleren-podcastVIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172Liberaleren TV:https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrA Liberal hilsning fra Klaus, Vegard og Ole!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. #310 Alt til tross, nyt helgen folkens!
  2. #309 Lite tilrettelagt for gründere i Norge?
  3. #308 Hvordan argumentere bedre for den liberale sak?
  4. #307 Flytt til Sveits!
  5. #306 Det er lett å kutte 100 milliarder på statsbudsjettet!